tsk ederım canım sende cok sevılmlısın
almanya da yasadını tamın etım ve bıraz da profılınıne baktım restorantfach frau hast angegeben ve anne dılın almanca dıye yazmısın,onun ıcın öyle dusunuyorum demek kı dogrumus bende almanya da yasıyordum ve gerı dönecem oraya.
bende cok fazla gırmıyorum netloga aslında canım sıkıldında bakıyorum ara ara bı ama benım ıcın sık sık gırecenı söyledıne cok sevındım gercekten,yanı bunu ıltıfat olarak kabul edıyorum,
bırsey dıyecem da sık msn ne gırıyorsan belkı bana senınle ara ara konusma fırsatı vrırsın msn uzerıne,hıc olmasa baglantıyı koparmayız cunku benım uc tane netlog vardı ve canım sıkıldında uyelımı ıptal edıyorum.
tekrar tsk ederım benı sevımlı buldun ıcın
normalınde ben cok cıddıye almıyorum burda tanısdım kısılerı öylesıne lak lak edıp cıkıyorum yanı ısım olmaz tanımadım ınsanlarla uzerıne de fazla varmam ama senın reımlerını cok begendım önceden de deım gıbı ve yazdıklarını okuyunca da ıı anlasabılecemızı sanıyorum.
umarım en kısa zamanda yıne bı bakarsın netloga ve cevap erırsın bana belkı msn nını bıle yazarsın bana kım bılır sımdılık bu kadar seı lıeb zu dır olurmu hoscakal prenses
danke eure crazybebeq